Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πατώματα Laminate..Τι σας προτείνει η anakainisi..




ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ






Τα ξύλινα πατώματα Laminate, είναι μία από τις οικονομικότερες και ομορφότερες λύσεις για το σπίτι. Όσο πιο ακριβό είναι το Laminate  πάτωμα τόσο καλύτερο ποιοτικά είναι το φέρον υλικό και η τυπωμένη επιφάνεια. Αυτό που πρέπει είναι να ξεδιαλύνετε είναι ποια είναι η ποιότητα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.







Ποιότητα Laminate πατώματος σε σχέση με τις ανάγκες σας:
Είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι υπάρχουν σημεία του σπιτιού τα οποία είναι περισσότερο εκτεθειμένα από άλλα, για παράδειγμα η είσοδος, η κουζίνα, το καθιστικό, είναι περισσότερο εκτεθειμένα από τον ξενώνα και τα υπνοδωμάτια. Τα πατώματα συνήθως έχουν πάχος από 6mm έως 12mm, έτσι στον ξενώνα και τα υπνοδωμάτια θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε πατώματα πάχους 6mm ή 8mm ενώ στην είσοδο, την κουζίνα, το καθιστικό πατώματα πάχους 10mm και  12mm. *Η anakainisi  σας προτείνει πατώματα πάχους από 9mm έως 12mm σε κάθε περίπτωση.





Χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε σχετικά με την ποιότητα..
Τα ξύλινα πατώματα πρέπει να μην χαράζουν στο πάτημα του τακουνιού και από τα ροδάκια ή τα πόδια των επίπλων, το να είναι άφλεκτα και να αντέχουν σε μικρο καψίματα (από καύτρες τσιγάρων για παράδειγμα). Επίσης πρέπει να μην αλλοιώνονται από την έκθεση στον ήλιο. Άλλες σημαντικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν είναι μην απορροφούν υγρασία, να απορροφούν τους ήχους και να έχουν κατασκευαστεί από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.


Κόστος 
Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης ξύλινων δαπέδων ποικίλει ανάλογα τη ποιότητα του δαπέδου και του χρόνου τοποθέτησης του. Ενδεικτικά η αγορά ξύλινων Laminate δαπέδων  Α' ποιότητας ξεκινά από 14 ευρώ το τετραγωνικό. Η τοποθέτηση των δαπέδων κοστίζει 6 - 8 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.


...πρίν
...μετά

μετά
πριν

















μετά
πριν


       


Οι τεχνικοί της anakainisi σας προτείνουν... τα δάπεδα της γερμανικής εταιρίας KRONOTEX


H εταιρία kronotex ανήκει στο μεγαλύτερο όμιλο κατασκευαστών laminate δαπέδων στον κόσμο της kronogroup. Tα πατώματα της kronotex καθιερώθηκαν σε όλο το κόσμο γιατί αποτελούν ιδανική λύση για χώρους με μεγάλη κυκλοφορία, όπως γραφεία, καταστήματα, εκθέσεις εστιατόρια ξενοδοχεία προσφέροντας την ομορφιά του ξύλου σε συνδυασμό για την μεγάλη τους αντοχή και την οικονομική τους τιμή. 

Τα πλεονεκτήματα των πατωμάτων KRONOTEX:


  1. Δεν χαράζονται 
  2. Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα χάρη στο σύστημα express clic
  3. Τοποθετούνται και πάνω σε παρκέ (σειρά mammut)
  4. Είναι άκαυστα στην επαφή με το τσιγάρο
  5. Καθαρίζονται εύκολα προσφέρουν άριστη ηχομόνωση χάρη στο ενσωματωμένο ειδικό υπόστρωμα  που μειώνει τα desibel κατά 70% 
  6. Η επιφάνεια τους δεν συγκρατεί λεκέδες και νερό
  7. Δεν ξεθωριάζουν από τον ήλιο
  8. Είναι κατάλληλα για εφαρμογή πάνω από ενδοδαπέδια θέρμανση.
  9. Δεν ξεθωριάζουν από τον ήλιο.
  10. Αντέχουν στη σκληρή χρήση.
  11. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και πάχους σανίδων με βάση το HDF ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ


ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE 6mm (BASIC)
Η σειρά basic διαθέτει πατώματα ιδανικά για οικιακή χρήση. Μόνο 6 χιλ. αλλά πολύ ανθεκτικά και ανθυγρά! μπορεί να τοποθετηθούν και σε γραφεία με μικρή χρήση. Χάρη στην εφαρμογή clic2clic , τοποθετούνται εύκολα, γρήγορα και καθαρά, χωρίς τη χρήση κόλλας. είναι πολύ οικονομική και αποτελούν μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για ερασιτέχνες!

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE 7mm (SMART) 
Η σειρά smart πάχους 7 χιλ. είναι ιδανική για οικιακή χρήση και επίσης κατάλληλο για καταστήματα! Με το σύστημα clic2clic, η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη!

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE 8mm (DYNAMIC) 
Δάπεδο laminate  dynamic. Ένα πάτωμα για γενική και ειδική χρήση.  Με πάχος 8mm και ένα βελτιστοποιημένο σχέδιο για γρήγορη εφαρμογή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς χώρους , σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους. Αφαιρούνται και επανατοποθετούνται αλλού εξίσου εύκολα. Υπάρχουν 32 σχέδια ανάμεσα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς.
Η σειρά dynamic προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, ώστε να ικανοποιήσετε τις δημιουργικές της ανάγκες για κάθε ντεκόρ. 

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΜΕ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ 8+1mm (Exquisit)
Επιμείνετε στις σταθερές αξίες , νιώστε την αληθινή εμπειρία του ξύλου. Τα δάπεδα laminate Exquisit παρέχουν απλόχερα την ομορφιά και την φυσικότητα του ξύλου. Η τελειότητα είναι εμφανής, ζεστό και άνετο καθώς και άκρως ευχάριστο στο περπάτημα του όπως το μασίφ ξύλο. Συνδυάζοντας απόλυτα την ανάγλυφη επιφάνεια των νερών του ξύλου και την μη γυαλιστερή επιφάνεια το αποτέλεσμα είναι μια αυθεντική κατασκευή που δημιουργεί μια ζεστή και φυσική ατμόσφαιρα. Οι διαμορφωμένες αυλακώσεις δημιουργούν την απόλυτη αίσθηση ξύλινου δαπέδου. Όλα τα δάπεδα Exquisit κατασκευάζονται βάση συστήματος ηχοαπορροφητικότητας της kronotex. 



Η anakainisi σας προτείνει: ΔΑΠΕΔΟ LAMINATE 12mm Mammut
Μαγνητίζει τα βλέμματα.
Ένα είδος ειδικού δαπέδου δυνατού, πολύ υψηλής ποιότητας, διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων κορυφαίας ποιότητας της kronotex. Δυνατότερο από όλα τα υπόλοιπα, πρακτικό για κάθε χρήση και σε φυσικές διαστάσεις όπως είναι τα Engineered Floorings.
Κυρίες και κύριοι το τοπ πάτωμα της kronotex. Οι σανίδες Mammut... είναι πιο μακριές... πιο ισχυρές και πιο κατάλληλες για όλους τους χώρους.
Αυτό το δάπεδο ταιριάζει ιδανικά στις εφαρμογές εσωτερικού χώρου με την υψηλότερη ανθεκτικότητα και προορίζεται είτε για ιδιωτική, είτε για εμπορική ή οικιακή χρήση
Το δάπεδο Mammut είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά: κομψό πάτωμα και με αυθεντική εμφάνιση σε απόχρωση και αφή φυσικού ξύλου.


           
     Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου